Bekvämt med bil på vintern

På vintern är det särskilt bekvämt att ha en bil att åka med. När det är kallt, mörkt och tråkigt är det skönt att få sätta sig i en varm bil och behagligt få åka iväg. Särskilt med en bil som har fyrhjulsdrift, som den japanska Subaru. Åker man på vintervägarna vill man ha en säker bil, eller hur?

Man måste inte köpa nya bilar. Nya bilar har ett överpris, så snart de har rullat ut ur bilfabriken tappar de i värde. Bästa är det att köpa begagnade bilar som endast har körts i något år. På olika firmor kan du ochkolla in asiatiska bilar som Honda, Huyndai och Subaru.

Asiatiska bilar inte särskilt dyra

Att satsa på någon asiatisk bil, som koreanska Hyundai, eller japanska bilar som Subaru eller Honda. Reservdelarna är inte dyra, och de håller en ganska hög standard. De drar lite bensin och blir allt mer populära, så pass att de går om de amerikanska bilarna. I USA gick bilarna ner 21,2 procent och sammanlagt såldes 10,4 miljoner fordon 2009. Vilket är det den lägsta siffran sedan 1983. Asiatiska bilar stod hela 47,4 procent 2009 av den totala bilmarknaden, jämfört med 44,6 procent året innan. Även de europeiska bilarna ökade i popularitet från 7,8 procent 2008 till 8,4 procent året 2009.

5 Dec 2017