Köpa nytt fordon

Att köpa ett fordon är en stor investering, det kostar ofta en del att köpa en bil. Särskilt om du har tänkt satsa på en helt ny bil. Nackdelen med att köpa en ny bil är att värdet minskar omgående på den så snart den tas i bruk, fördelen är att du de närmaste 5 åren inte kommer behöva lägga mycket pengar på underhåll och service. Dock har inte alla en tjock plånbok eller möjlighet att ta lån. Då är det bra att det finns begagnade bilar att köpa. En bilfirma som erbjuder både nya och begagnade bilar är Jonsson Bil. Du hittar dem bland annat på Facebook.

Om du ändå har turen att ha en tjock plånbok eller möjlighet att ta ett lån för att köpa en bil. Då kan ett smart val vara att köpa en Peugeot? Jonsson Bil är auktoriserad säljare av just Peugeot. På fbt.se hittar du deras adress och andra uppgifter.

När du köper en bil från Jonsson Bil

Jonsson Bil finns i Örebro och bestämmer du dig för att köpa en Peugeot av Jonsson Bil så får du även tillgång till deras serviceverkstad, plåtverkstad samt däckhotell. De har även reservdelar till bilen. Du kan kontakta detta företag på flera olika sätt så som att du kan ringa dem, maila dem eller besöka deras hemsida. Du kan även besöka dem på plats i deras bilhall om du vill, där de har mängder av bilar, både nya och begagnade!

11 Oct 2016