Nytänkande SUV från Skoda

Många tänker på Skoda som en liten bil. Antagligen för att biltillverkaren skoda med rötterna i Tjeckien haft många mindre modeller i sitt utbud. Och det finns fortfarande många
små smidiga skodamodeller på marknaden. Men biltillverkaren som nu ingår i Volkswagen-koncernen har även större bilmodeller. T.ex har man nyligen lanserat en SUV.
Med Skoda Kodiaq får man inte bara plats fem personer i bilen utan en tredje sätesrad är möjlig vilket gör att även den stora barnfamiljen får plats, hela familjen samtidigt. Eller halva fotbollslaget om man ska skjutsa ungarna till fotbollsträning för den delen.
Det är inte bara storleken som imponerar utan allt känns nytt på denna modell. Instrumentpanelen har en touch-display i stilig glasdesign och med intuitiv layout så man kan göra inställningar utan att behöva läsa hela instruktionsboken.

Skoda återförsäljare

Nu behöver man naturligtvis inte köpa en ny bil för att få en modern lätthanterlig och funktionsduglig bil. Skoda har funnits länge på marknaden och har bilar i de flesta storlekar och prisklasser. Den som vill provköra kan lätt ta sig till närmaste Skoda återförsäljare och provköra gratis.  

Och det man kan säga om skoda är att den fortfarande, liksom den alltid har varit är en prisvärd bil. Med låga tillverkningskostnader kan man få en modern och pålitlig bil till bra pris. Speciellt om man väljer en några år gammal bil. Det finns många bra begagnade bilar på marknaden eftersom en del köper ny bil nästan så fort det har kommit en ny modell och man kan då hitta riktigt fina bilar hos återförsäljarna.

 

 

5 Nov 2016